уторак, 19. фебруар 2013.

PRONAĐITE POSAO NA SVOJ NAČIN

Tekst: Tražite posao?


U vreme kada je gotovo nemoguće pronaći posao, kreativnost je neophodna. Treba izaći iz šablona traženja posla u vidu čekanja da vas posao pronađe i krenuti direktno ka njemu. Sami ga osmislite, ponudite, oglasite. Posmatrajući neke od svakodnevnih situacija kod nas, evo nekoliko predloga neobičnih i potpuno originalnih zanimanja.

1. Profesionalni čekalac u redovima - idealno zanimanje u našim svakodnevnim okolnostima. Olakšava život mnogima i garantuje sigurni angažman na duuuuže staze. Smanjuje gužve i povećava efikasnost administracije jer vas pripadnici iste brzo upoznaju pa se i broj neophodnih papira  smanjuje srazmerno "stažu". Takođe, šanse za šaltersku "sikterušu", zvanično poznatu kao "pauza", gotovo da ne postoje. Sve se to pozitivno manifestuje na zdravlje građana (pre svega ono psihičko) a pozitovni efekti su, što je najvažnije, vidljivi i u vašem novčaniku.

2. Profesionalni ubacivač kartica u bankomate - idealno zanimanje za svima nama dobro poznatu "scenografiju" u vidu dugačkih redova u bankama i "praznih redova" ispred bankomata - neidentifikovanih stranih tela koja, navodno, "bljuju" pare. Dakle, ponudite uslugu ubacivanja kartica u bankomate, kucanje PIN kodova i podizanje gotovine po želji korisnika i to isključivo na srpskom jeziku. Na taj način smanjite pritisak i tenziju na šalterske radnike u bankama kako bi isti znatno više vremena mogli da posvete "usrećivanju" ostatka klijentele koja nema šta da podigne sa računa...

3. Profesionalni pratilac nagradnih igara na internetu - idealno zanimanje za ljubitelje interneta i poznavaoce istog jer omogućava dinamično okruženje u smislu ludačkog skakanja sa profila na profil i sa društvene mreže na društvenu mrežu. U vreme opšteprisutne krize, biti u pravo vreme na pravom mestu nije baš jednostavno pa je pomoć u ovoj sferi zaista potrebna kako bi se uspešno realizovala svaka dostupna nagradna igra koja počinje od besplatnih karata za bioskop do (manje popularnih) besplatnih kniga. Što bi naš narod rekao: "Što je džabe i Bogu je milo..." (jer je kod nas i "njegov" novčanik utanjio...)

SVAKA SLIČNOST SA REALNOŠĆU JE NEREALNA...

Kraj

Foto: http://www.hr-oglasnik.net

Нема коментара:

Постави коментар